WELKOM BIJ WTC ANTWERP | FLANDERS

World Trade Center Antwerp | Flanders is één van de oudste en actiefste bedrijvenclubs uit de regio. Het is een ontmoetingsplatform voor effectieve netwerking, nationaal zowel als internationaal. De vereniging zorgt voor B2B-activiteiten, bedrijfsbezoeken, ervaringsuitwisselingen en andere interessante events waar de aanwezigen iets aan hebben en die de mogelijkheden tot netwerken in de hand werken.

 

World Trade Center Antwerp | Flanders maakt deel uit van een mondiale organisatie (WTCA – World Trade Center Association), die vandaag 326 ledenverenigingen en -afdelingen kent in 92 landen. Zij zijn allemaal betrokken bij de ontwikkeling van operaties van de World Trade Centers of in de levering van diensten. Deze World Trade Centers bieden via meer dan 750.000 internationale, zakelijke contacten, een onovertroffen ledenservice voor iedereen die met zijn bedrijf wil de bakens verzetten.

Waarvoor staat WTC Antwerp | Flanders?

WTC Antwerp | Flanders brengt zakenmensen en overheidsdiensten samen die betrokken zijn bij nationale en internationale handel en internationale belangen. Het is ene one-stop information hub waar zakenmensen en ondernemers een volledig service-aanbod krijgen zoals marktonderzoek, WTCA Online, business center met relevante diensten, zakelijke opleidingen, zakelijke missies in een business club voor regionale netwerking.

The mission of the World Trade Centers Association is to support the establishment and successful operation of individual World Trade Centers, Which enhances stability, peace, world trade and development, leading to economic growth.

WTC Antwerp | Flanders bereidt aantrekkelijk 2016 voor

World Trade Center Antwerp|Flanders heeft het jaar vruchtbaar afgesloten en heeft aantrekkelijke plannen voor ook van 2016 een succesjaar te maken. We maken, samen met voorzitter Yves Van Looveren, een vooruitblik op wat WTC voor 2016 in petto heeft. WTC Antwerp|Flanders is onderdeel van een wereldwijde organisatie die als doel heeft mensen uit de bedrijfswereld samen te brengen en inspiratie te bezorgen voor zakelijk te netwerken. Het voorbije jaar heeft het (vernieuwde) bestuur, onder leiding van de bezielende voorzitter Yves Van Looveren, de club met enkele geslaagde initiatieven, op een aanmoedigend spoor gezet.

Wat heeft het eerste jaar als voorzitter van WTC u bijgebracht?

Yves Van Looveren: “We hebben inspanningen gedaan om thema’s, onderwerpen te kiezen die voor onze leden en sympathisanten belangrijk waren. We hebben een reeks initiatieven genomen die opnieuw animo in de rangen hebben gebracht en dat is zeer aangenaam om vast te stellen. Zo is er bijvoorbeeld de “Apéro van de voorzitter” die we toch iedereen viermaal gratis hebben aangeboden en het heeft mij zeer veel plezier gedaan dat deze ontmoetingsdrinks zeer gewaardeerd werden, want we waren telkens met bijzonder veel geïnteresseerden. Ook onze zomerreceptie in Ter Vennen was bijzonder geslaagd. Net zoals de recente lunchcauserie met een prominente gastspreker zoals schepen Philip Heylen. Hiermee hebben we opnieuw aangeknoopt met de initiatieven waarin WTC in het verleden zeer sterk was.”

Voldoende reden om op deze weg verder te gaan?

Yves Van Looveren: “Absoluut. Ik kan vandaag beschikken over een fijne ploeg bestuursleden, die zeer gedreven mee aan de kar trekken. Binnen het bestuur werden de taken ondertussen goed verdeeld en wordt er eendrachtig gewerkt om zo succesrijk mogelijk de toekomst tegemoet te gaan. De welvaart van een club is niet alleen afhankelijk van één persoon, maar van de manier waarop alle betrokken partijen kunnen en willen samenwerken. Ik ben dus zeer blij dat ik momenteel over een hechte ploeg kan beschikken.”

Wordt nu lid!

Bezoek de website!