Een unieke locatie!

Reeds 10 jaar doet het unieke decor van San Marco Village u wegdromen. Het brengt u meteen in feeststemming! U kan de keuze van de zaal aanpassen naar de stijl van uw evenement: balzaal Gritti Palace, bibliotheekzaal Accademia en de L’Apero Vino met zijn warme kleuren. Of verkiest u de hippe look van de Fenice of de romantiek van het San Marcoplein?

Verfijnde catering

Een evenement bij San Marco Village is niet enkel een lust voor het oog, maar ook pure verwennerij voor de smaakpapillen. Onze chef tovert de meest heerlijke gerechten op tafel. Hij verwent zijn gasten graag met nieuwigheden, maar zal altijd trouw blijven aan de eigen gastronomische waarden. Kwaliteit is en blijft onze prioriteit.

Persoonlijke service

Van service en animatie tot catering en aankleding: alles is tot in de puntjes verzorgd. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van ons team maken van elk evenement weer een pareltje. Wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Geniet met volle teugen van uw feest!

Meer dan feestgedruis alleen!

San Marco Village biedt u reeds 10 jaar een stijlvol kader en verzorgde catering om uw potentiële klanten (tot 2000 pers.) te betoveren. Voor zowel kleine evenementen als grootschalige beurzen hebben wij voor u de geschikte themazaal!

Teambuilding

Zin om de banden tussen werknemers aan te halen met een geslaagde teambuildingactiviteit? Wij bieden allerlei workshops aan die de teamgeest bevorderen en waarbij u uw collega’s van een andere kant leert kennen. Ontdek ook onze nieuwe Culinaire Quiz. We mogen nu al spreken van een succesnummer!

Seminars

Het aangename kader van onze zalen geeft uw seminar of vergadering een extra impuls. Elke vergaderzaal is voorzien van alle hedendaags comfort en net zoals elk evenement bij San Marco Village wordt de organisatie van uw seminar of vergadering nauw opgevolgd.

Productvoorstellingen

U bent op zoek naar de ideale locatie om uw product te lanceren of een vakbeurs te organiseren? Dan is San Marco Village met haar 2500 mÇ oppervlakte uw partner in crime. Zo organiseerde ons team al lanceringen van nieuwe wagens en beurzen over fotografie, vakliteratuur, luxe-artikelen, reizen, …

WIMA, 7 DAYS OF FOOD AND FUN

Wij bieden een mooi aanbod van activiteiten die niet veel kracht en uithouding vragen, maar die de teamspirit een fl inke opkikker bezorgen.

Leuke muziek, vrolijke bediening en modern interieur. Een avond bowlen en eten is een toffe formule waarbij geen kennis of vaardigheid vereist is. De spanning zit in de strijd tijdens het bowlen; vooraf of nadien kan u genieten van een heerlijk all-in buffet met showcooking.

Wenst u nog meer fun? Ontdek onze andere teambuilding formules:

Casino & bowling

Percussieworkshop

Culinaire quiz

Bowlingquiz

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE TEAMBUILDING?

BOWL AND DINE: À VOLONTÉ GENIETEN

Kom uitgebreid tafelen bij Wima en ontdek al onze food corners!

Cold starters

Soupcorner

Street food

Asian food

Mediterranean buffet

The original sticks

Churrasco bbq

Fish lovers

Catch of the day

More than potatoes

Sweets & cakes

+ heel veel live cooking!

Kom snel meer te weten!

Ga naar San Marco Website

Geniet à volonté!

Ga naar Wima website