Your inner success will be reflected in your outer achievements

Ervaring betekent niets als je er anderen niet mee helpt. Ervaring is een wijsheid die je moet doorgeven aan wie er zijn voordeel kan uit halen. Iedereen kan leren uit de opgebouwde ”business experience” van ondernemers. Paul Hofmans (48) past deze wetenschap toe. Vanuit zijn biotoop kwam hij van jongs af uitvoerig in contact met het ondernemersleven. Op zijn 20ste startte hij zijn eerste bedrijf in directe verkoop.

Paul Hofmans: “Voor de uitbouw van een organisatie met meer dan duizend distributeurs was het in de jaren 80 nodig om een toegewijde, structurele en doorgedreven aanpak uit te rollen. In die periode kon men slechts dromen van de mogelijkheden die het internet vandaag biedt. Dankzij mijn aangeboren passie en commitment ben ik erin geslaagd tijdens de jaren ’80 en ’90 een uitgebreid netwerk op te zetten. “

In 2000 richtte Paul Hofmans met dezelfde instelling, dezelfde “skills” en “open mindness” zijn eerste internetbedrijf op: PINCoding.

Paul Hofmans: “Ik was gefascineerd door de mogelijkheden die internet ons bood. Ik wilde mee groeien in de nieuwe evolutie en het informaticatijdperk. Niet de traditionele marketing werd gebruikt om het bedrijf succesvol uit te bouwen, maar een combinatie van de netwerkprincipes, eerder geleerd en toegepast in mijn direct sales organisatie. Vandaag is PINCoding opgenomen in de Webcolors Group van Nick Van Gils, met Belgische zetel te Brasschaat.”

Netwerken werd een werkwoord

In de loop van de jaren engageerde Paul Hofmans zich in diverse, offline netwerkorganisaties in het zakenleven. Netwerken groeide uit de negatieve perceptie van MLM (Mult Level Marketing) en werd een werkwoord. Je kon Paul Hofmans tegenkomen bij First Tuesdays, A12 Business Club, Zakelijk Netwerk, Business Netwerk Café en tal van andere business events & clubs. De volgende stap in de evolutie was het online netwerken, gevolgd door wat we vandaag kennen als de sociale media. De pioniers op dat vlak zijn Open BC dat later omgevormd werd tot Xing en Ecademy, wat nu SunZu is. De grote bekenden vandaag zijn Linked In, Facebook en Twitter.

NEROI wil mensen helpen te ondernemen, hun passies waar te maken

Paul Hofmans: “Ik werd aangetrokken door BNI (Business Network International) en zette mee het eerste chapter voor België in Brasschaat op de kaart. Ondertussen zijn er tal van BNI Chapters bijgekomen in Vlaanderen.

De ziekte, gevolgd door het overlijden van mijn zoon Lennon, was voor mij een zware slag. En dat had gevolgen voor mijn attitude, mijn werkkracht en concentratievermogen. Vanuit alle positieve elementen die ik toch wist te putten uit deze situatie, werd de Lennon Hofmans Foundation geboren met een duidelijke missie en boodschap, zoals mijn zoon het wou. “

Een logisch gevolg van het samenbrengen van al deze ervaringen mondde uit in een nieuwe onderneming: NEROI.

Paul Hofmans: “Het doel binnen NEROI is de overdracht van 25 jaar expertise. Ik wou die ervaring ter beschikking stellen van andere bedrijven. Ik wou mensen helpen te ondernemen, hun potentieel helpen ontdekken en ontwikkelen en om deze dan toe te passen in de domeinen van hun persoonlijke passies. Via persoonlijke begeleiding en consulting wil ik klanten helpen hun beste niveau te bereiken.”

Vandaag is Paul Hofmans met NEROI op enkele specifieke domeinen bijzonder actief. Naast persoonlijke ontwikkeling en training, zijn dit

  • Customer loyalty programs
  • Online business
  • Financial intelligence en security (return on investment)

WELKOM BIJ DE LENNON HOFMANS FOUNDATION

Een kind hebben in je gezin dat aan een ongeneeslijke kanker lijdt, legt een zware hypotheek op zowel het kind als de hele familie, die erbij betrokken is. Lennon overleed aan kanker. Hijzelf lag aan de basis van het idee om een project op te zetten om de bestrijding en het onderzoek naar genezingsmogelijkheden van deze vreselijke ziekte te helpen steunen. Het was zijn wens en wij – zijn ouders – willen dit naar best vermogen uitvoeren.

Vele gezinnen hebben vandaag af te rekenen met de gevolgen van deze ongenadige ziekte. We willen onze ervaring ter beschikking stellen aan hen die er behoefte aan hebben. Op deze manier hopen we de droom van Lennon waar te maken. (Paul en Ilse Hofmans)

Wat doet de Lennon Hofmans Foundation?

De Lennon Hofmans Foundation wil kinderen en hun families, die geconfronteerd worden met de meedogenloze ziekte kanker, ondersteunen door:

  • Financiële fondsen op te bouwen
  • Deze fondsen aan te wenden om de financiële druk binnen het gezin te helpen indijken om toch een zo normaal mogelijk familiaal bestaan te realiseren.
  • Financiële middelen aan te wenden om verder wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. In de eerste plaats denken we dan aan het kinderkankerfonds.
  • Een opvangnet te ontwikkelen waar deze gezinnen de nodige psychologische aandacht en zorg kunnen vinden om deze moeilijke periode in hun leven te overwinnen.
  • Een organisatie van mensen (Angel Network) op te bouwen die een bijdrage wil leveren opdat de Lennon Hofmans Foundation haar doelstellingen kan realiseren.

Wil je ook de stichting steunen?

Elke financiële bijdrage is van harte welkom. Indien je graag een storting doet om de Lennon Hofmans Foundation te helpen, dan kan dat op onderstaande rekening:

Lennon Hofmans vzw

Bloemenlei 1

2920 Kalmthout

AXA-Bank

IBAN BE98 7512 0215 3393

BIC AXABBE 22

Ondernemingsnummer: 881.723.862

LHF FACILITEERT

“The project aims to build a European Neuroblastoma Research Network to ultimately improve the survival in children suffering from neuroblastoma. This site is the portal to the research infrastructure of the SIOPEN-R-NET, for general or updated information about the SIOPEN Association and latest activities, please visit: www.siopen.org

De Lennon Hofmans Foundation Golf Trophy

LHFgt-Logo250In 2015 werd voor de eerste maal de Lennon Hofmans Foundation Golf Trophy georganiseerd in Brasschaat Open Golf & Country Club. Via de golfsport wordt de Lennon Hofmans Foundation verder bekend gemaakt. Het doel is uit te groeien naar een golf tour met jaarlijks een vijftal wedstrijden in vijf verschillende clubs. In 2016 zal een tweede wedstrijd plaatsvinden op de Rinkven Golfclub te ’s Gravenwezel. Alle info aangaande deze groeiende Golf Trophy vind je op de website www.lennonhofmansfoundation-golftrophy.org Wil je graag meewerken met uw bedrijf als partner neem dan zeker contact met ons op!

Kom snel meer te weten!

Bezoek de website!