Mobiliteit is onze passie

Bij Mercedes-Benz Antwerpen bent u aan het juiste adres voor een volledige, betrouwbare en standingvolle mobiliteit van uzelf en van uw bedrijf. Een klassevolle (bedrijfs)wagen voor uzelf, imagoversterkende fleetwagens voor uw medewerkers, handige bestelwagens voor kleinere transporten of voor personenvervoer, robuuste trucks voor grote transportactiviteiten, en de wendbare smartjes voor druk stadsverkeer, Mercedes-Benz Antwerpen is u steeds perfect van dienst vanop drie verschillende en goed bereikbare locaties.

“Mobiliteit is onze passie. Samen met u stellen we uw auto, van en/of truck samen volgens uw noden en wensen, volgens de financiële formule van uw voorkeur, en met een service na verkoop op maat”, stelt Raf Gielis, gedelegeerd bestuurder van Mercedes-Benz Antwerpen.

Mercedes-Benz Antwerpen is een rechtstreekse concessionaris van de Belgische invoerder van het Duitse kwaliteitsmerk met de ster en heeft vestigingen in Antwerpen-stad, Linkeroever en Schilde.

Personenwagens

De personenwagens van Mercedes-Benz Antwerpen vindt u in de vestigingen van Schilde en Borgerhout. Sales manager Stefaan Van Ingh“U wordt in beide vestigingen geadviseerd door enthousiaste en bekwame medewerkers, met een hart voor Mercedes- Benz. Service en dienstbaarheid staan vooraan in hun woordenboek. Ook onze technici zijn enthousiast en vakbekwaam en worden voortdurend bijgeschoold.”

Hou uw bedrijf volledig en standingvol mobiel met Mercedes-Benz

MB Contact

Voor u met uw nieuwe Mercedes naar buiten rijdt, zorgt Mercedes-Benz Antwerpen ervoor dat uw wagen via de zogenaamde ‘Initial Call’ contact maakt met de Mercedes eersteklas pechverhelping. Bij pech onderweg hoeft u maar op een knop te drukken om de pechverhelping te contacteren. Is de impact te zwaar en bent u daartoe niet meer in staat? Dan zal de auto zelf automatisch de hulpdiensten verwittigen via de SOS-functie.

Stefaan Van Ingh: “De pechverhelping van Mercedes-Benz is 7 op 7 en 24 op 24 bereikbaar, ook in het buitenland. U wordt steeds geholpen door technici van Mercedes-Benz, én herstellingen worden steeds met originele wisselstukken uitgevoerd.”

Mercedes Connect Me

Met de Mercedes Connect Me app op uw smartphone blijft u steeds op de hoogte van de technische informatie van uw voertuig, zoals brandstofgehalte in de tank, nakende onderhoudsbeurt,… Met uw GSM kan u ook uw deuren ontgrendelen, handig wanneer u uw sleutel in de wagen vergeten bent.

smart

Als enige autodealer binnen de singel van Antwerpen was het evident dat Mercedes-Benz Antwerpen twee jaar geleden de concessie van de smarts overnam, op dat moment gevestigd langs de Boomsesteenweg in Aartselaar. De handige stadswagentjes zijn sindsdien te bewonderen in de showroom van het smart Center Antwerpen. De nieuwe modellen smart ForTwo en smart ForFour die eind 2014 gelanceerd werden, krijgen in de loop van 2016 het gezelschap van een nieuwe smart Cabrio. Heeft uw Mercedes of smart een onderhoudsbeurt nodig of dient er een herstelling te worden uitgevoerd?

Stefaan Van Ingh: “Bij kleine herstellingen kan u comfortabel wachten in onze wachtruimte, een kopje koffie binnen handbereik. Bij grotere herstellingen wordt u per SMS of telefoon verwittigd wanneer u uw auto opnieuw kan komen halen. Indien nodig kan u over een vervangwagen beschikken, maar steeds populairder worden onze Mercedes en smart (elektrische) fietsen die u ondertussen kan gebruiken.”

Vans en trucks

De vans van Mercedes vindt u in de showroom van de Borgerhoutse vestiging, maar ook in de showroom van het Truck Center van Mercedes-Benz Antwerpen op Linkeroever. Daar kan u uiteraard ook terecht voor de vrachtwagens van Mercedes-Benz. Deze vestiging is zeer vlot bereikbaar via de E17 en de Ring rond Antwerpen, en ideaal gelegen voor het vervoer van en naar de Haven van Antwerpen. Het gamma bestelwagens van Mercedes onderging de voorbije drie, vier jaar een volledig vernieuwing, die afgesloten werd met de nieuwe Vito, de eerste bestelwagen van Mercedes-Benz met voorwielaandrijving (naast achterwielaandrijving of 4×4).

Kom snel meer te weten!

Bezoek de website!