NIEUWS VOOR ONDERNEMERS

Made in is het go-to digitaal ondernemersplatform voor regionaal bedrijfsnieuws. We zetten ondernemers centraal en hebben oog voor succes, innovatie en groei bij bedrijven: van starters tot gevestigde waarden.

Made in verwelkomt maandelijks zo’n 400.000 unieke bezoekers op haar websites en stuurt dagelijks 90.000 nieuwsbrieven uit. 82% van de lezers zijn bedrijfsleiders en decision makers.

We zijn vertegenwoordigd in 7 Vlaamse regio’s, namelijk Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Elke regio heeft zijn eigen dedicated journalist uit de streek die dagelijks tussen de community van bedrijfsleiders vertoeft. Jaarlijks organiseren we een netwerkevenement per regio om ondernemers live te verenigen.

Focus op positief nieuws

Nieuwe formule

De formule is even eenvoudig als doeltreffend: puur netwerken! Iedereen komt om te netwerken en staat open om nieuwe mensen te leren kennen. Dit stimuleren we door iedereen een duidelijk leesbare badge te geven, een deelnemerslijst te bieden die naast de naam van bedrijf en persoon ook de activiteit van het bedrijf vermeldt en door op voorhand reeds netwerkvragen op te vragen. Daarenboven bieden de organisatoren een actieve meerwaarde door nieuwe mensen te introduceren, netwerkers met elkaar in contact te brengen en concrete netwerkvragen van deelnemers met de groep te delen. Er heerst steeds een aangename, informele sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt.

Ben jij ook Made in Antwerpen?

Bezoek de website!