Ontwerp zelf je kantoor en ontvang automatisch een offerte

Facility expert en leveranciersmanager Peter Bals is het jaar 2016 ingegaan met groot nieuws. Om beter te kunnen anticiperen op de belgische markt verandert de naam profishop.nu in buroproshop.be KantoorProfi website blijft bestaan wordt enkel wat aangepast. Zijn echtgenote Birgit kwam mee in de zaak werken én hij wierf met Serge Christiaens een bijkomende gespecialiseerd adviseur aan. Kers op de taart wordt de gloednieuwe interactieve en gebruiksvriendelijke website en webshop, die op 1 maart 2016 online gaan, met niet minder dan 70.000 kantoorartikelen en supplies. Een interessante tool wordt het ontwerpprogramma, waarmee je zelf heel eenvoudig aan de slag kan om je eigen kantoor te ontwerpen. Ben je tevreden van het resultaat? Dan komt je tekening automatisch bij BuroProShop terecht en mag je een vrijblijvende offerte verwachten.

BuroProShop is totaalleverancier van je volledige kantoorinrichting én van alle kantoorartikelen, tot de paperclips, het printerpapier en de beplanting toe.

Het bedrijf verzorgt de volledige inrichting van je kantoor, met het leveren en plaatsen van de meubelen, het managen van alle computer- en printerkabels en het installeren van de verlichting waarbij BuroProShop indien nodig ook zorgt voor een op maat gemaakt lichtplan. De aandacht van Peter Bals en zijn team gaat ook uit naar de akoestiek. Een goede akoestiek in je kantoor kan je bijvoorbeeld verkrijgen door het plaatsen van een akoestische wand, door het aanbrengen van een akoestische plaat aan de binnenkant van de schuifdeuren van kasten, door het integreren van kurk, door een schilderij met akoestische functie of door een akoestische wolk waar je eventueel verlichting in kan hangen. De mogelijkheden zijn legio.

Gezond werken aan de Oxidesk

Peter Bals is ook een groot voorvechter van dynamisch en ergonomisch werken. Volgens onderzoek van de Europese Commissie zit 42 procent van de Belgen meer dan 5,5 uur per dag en uit een bevraging van de Universiteit Gent bij meer dan tweeduizend Vlamingen blijkt dat slechts 8 procent van de bevolking voldoende beweegt. De negatieve effecten op het lichaam van lang zitten kunnen bovendien niet gecompenseerd worden door na de kantooruren te gaan joggen of fietsen. Wie te veel zit, loopt  een groter risico op hart- en vaatziekten. Professor Greet Cardon van de werkgroep bewegings- en sportwetenschappen van de Gentse Universiteit stelt dat jongeren niet langer dan twee uur aan één stuk zouden mogen neerzitten en dat het prima zou zijn als ze rechtstaand les zouden krijgen. Ze raadt ook aan om te beginnen bij de jongsten onder ons door het speelgoed op lage tafels te leggen zodat ze al staand kunnen spelen.

Peter Bals: “Ik merk tot mijn tevredenheid dat steeds meer bedrijven en organisaties zich hiervan bewust worden. In Nederland is het ondertussen verplicht om je werkgevers aan een in hoogte verstelbaar bureau te laten werken en net als in Scandinavië geraakt de Oxidesk er al goed ingeburgerd.”

De Oxidesk is een compacte flexwerkplek waarbij je kantoorwerk kan combineren met gezonde lichaamsbeweging.

Peter Bals: “Gedurende de dag kunnen je werknemers om de beurt met hun laptop een tijdje aan de Oxidesk werken, waarbij ze tegelijkertijd kunnen fietsen. Dat gebeurt heel gemakkelijk, in een elips trapbeweging, een beweegvorm die heel natuurlijk aanvoelt en onbewust kan worden uitgevoerd. Je gaat er ook niet van transpireren. Door aan de Oxidesk te werken, voer je extra zuurstof in je bloed aan waardoor je tot dertig procent meer onthoudt van wat je net gelezen hebt.”

Naast de Oxidesk zijn er nog tal van andere mogelijkheden om je werknemers gezonder te laten werken, denk aan bureaus die verstelbaar zijn tot statafel, een uitgekiende plaats voor de printer en de koffiemachine zodat je werknemers even moeten opstaan,… Peter Bals en zijn team staan u graag bij met advies.

BuroProShop, ook voor inrichting van magazijnen, winkels, restaurants,…

Nieuwe website en webshop

Op 1 maart 2016 gaan de nieuwe website en de nieuwe webshop van BuroPro-Shop online. U vindt op de website alle informatie rond kantoorinrichting met niet minder dan 70.000 artikels.

Peter Bals: “Het wordt een interactieve site waarop je alles met slechts enkele klikken heel gemakkelijk terugvindt. Klik je door naar de Proshop, dan kan je de blog met nieuws volgen en ook zelf nieuws online zetten. Heb je een vraag? Stel ze gerust. We zetten een community op waarbij iedereen elkaar tips kan geven. In korte filmpjes tonen we je hoe je gezond kan zitten, hoe je zelf heel gemakkelijk een bureau in elkaar kan zetten,… En dan is er nog de handige ontwerptool waarmee je zelf de inrichting van je kantoor kan tekenen en waarbij je kan kiezen uit verschillende kasten, bureaus, stoelen,… Is je ontwerp klaar? Dan kan je op de knop verzenden drukken en mag je automatisch een vrijblijvende offerte verwachten.”

Promoties

Het loont zeker de moeite om regelmatig een kijkje te nemen op de website van BuroProShop want er zullen voortdurend acties en promoties gelanceerd worden. BuroProShop is met andere woorden je partner voor de totaalinrichting van je kantoor en voor alle toebehoren. Buro- ProShop begeleidt je van A tot Z, van het ontwerp tot de volledige realisatie, indien nodig in samenspraak met Camus architectuur & interieur.

Kom snel meer te weten!

Bezoek de website!