Totaalaanbieder van schoonmaak- en facilitaire diensten, hoogwerkers verhuur en dienstencheques

Professionele cleaning en facilities

Group-f is professioneel totaalaanbieder van alle schoonmaak- en onderhoudswerken voor bedrijven over heel Vlaanderen.

De klassieke cleaning vindt plaats in bedrijven, scholen, appartementsgebouwen, winkels, shoppingcenters, banken, grootwarenhuizen, hotels,… Daarnaast is er een grote expertise in specifiekere diensten: reiniging van gevels, magazijnen, ballenbaden en parkings, bij nieuwbouw en verbouwing, op evenementen en beurzen. Ook klusjes allerhande en schilderwerken behoren tot het gamma naast groenonderhoud, snoeiwerken, interne verhuis,…

Last but lot least is er een grote expertise in de osmose technieken binnen de glaswas, bijvoorbeeld voor zonnepanelen, naast de klassieke glaswas.

Nadruk op kwaliteit

CEO Frank Hechtermans: “We leggen de klemtoon op kwaliteit en werken een servicepakket op maat uit waarbij we rekening houden met budget, timing, kantooruren,… Efficiëntie, stiptheid en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden.”

Efficiënte opstart en opvolging

Group-f garandeert een snelle en efficiënte opstart van elk project. Er wordt eerst een werkdossier opgemaakt met de specifieke wensen van de klant, waarna het plan in werking kan gaan. Elk personeelslid wordt duidelijk gebrieft en intensief opgevolgd.

Verhuur van hoogwerkers

U kan Group-f ook inhuren voor alle reinigings-, herstellings-, renovatie- en schilderwerken, ook op grote hoogte, want Group-f verhuurt ook rechtstreeks hoogwerkers op vrachtwagens, schaarliften, zelfrijdende telescoophoogwerkers en spinhoogwerkers. De hoogwerkers worden verhuurd per dag en de hoogwerkers op vrachtwagen vanaf 35 meter worden steeds met chauffeur verhuurd. Voor moeilijk bereikbare ramen, glaspartijen, oppervlakken staat de juiste hoogwerker klaar.

Bodet vindt tijdsregistratie opnieuw uit met innovatieve Kelio soft

Group-f, dienstenchequesbedrijf voor poets- en huishoudhulp en strijkservice

Group-f is ook een dienstenchequesbedrijf, met vijftien regionale kantoren. Particulieren kunnen er met dienstencheques terecht voor poetshulp, voor hulp in het huishouden (boodschappen doen, koken,…) of voor de strijkservice.

Kom snel meer te weten!

Bezoek de website!