Oplossingen voor tijdsbeheer, toegangscontrole, klokken en scoreborden

Met de nieuwe interactieve terminal Kelio VisioX7 en de Kelio software bracht Bodet recent een interactieve tikklok op de markt waarmee u innovatieve en complete oplossing voor de tijdsregistratie van uw werknemers in huis haalt, een oplossing die uw medewerkers veel werk en tijd bespaart. “We zijn fier dat we zelf, in Europa (!), onze hardware produceren en dat we zelf ook softwareontwikkelaar zijn. Zo kunnen we garanderen dat uw hardware compatibel blijft met de nieuwe softwareversies en u deze met andere woorden na een aantal jaar niet moet vervangen”, stelt accountmanager Emmanuel Van Haelst. Bodet biedt ook oplossingen voor toegangscontrole en is tevens producent van industriële uurwerken en van scoreborden voor sportzalen.

De Kelio Visio X7 tikklok werd vorig jaar beloond met de Red Dot Award. De jury was onder de indruk van zijn functionaliteit en zijn overtuigende gebruiksvriendelijkheid.

Emmanuel Van Haelst: “De Visio X7 terminal en de Kelio software, die Microsoft-gecertificeerd is, vormen samen een efficiënt time management systeem, waarbij heel gebruiksvriendelijk aanwezigheden, externe afspraken, pauze, vakantiedagen,… vastgesteld worden en vervolgens kunnen gebundeld en geanalyseerd worden, en dit voor bedrijven van pakweg 20 tot 10.000 werknemers.”

De tikklok heeft een groot touchscreen waarop u als bedrijf uw logo, uw bedrijfsslogan en algemene bedrijfsboodschappen kan laten verschijnen, maar waarmee u ook individuele werknemers kan aanspreken.

Emmanuel Van Haelst: “Rond de feestdagen b.v. kan u een algemene boodschap zoals ‘prettige feestdagen’ laten verschijnen, maar als een individuele werknemer na een ziekteperiode nog geen doktersattest heeft binnengebracht, kan u hem dit via de tikklok laten weten. Wanneer de betrokken werknemer zich aan de tikklok aanbiedt, wordt hij hiervan verwittigd.”

Werknemers die niet met een computer werken op uw bedrijf kunnen via de terminal hun persoonlijke bedrijfsgegeven bekijken, waaronder de status van hun overuren en het aantal resterende verlofdagen. Via de terminal kunnen ze vakantiedagen aanvragen en daar ook de bevestiging van krijgen.

 Emmanuel Van Haelst: “De Visio X7 kan tevens aan de receptie geïnstalleerd worden en uitgerust worden met een app waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden en registreren. Deze gegevens kunnen automatisch gekoppeld worden aan de toegangscontrole, zodat u op elk moment weet waar uw bezoekers zich in uw gebouw bevinden.”

Bodet vindt tijdsregistratie opnieuw uit met innovatieve Kelio soft

Overal raadpleegbaar 

De nieuwe software is volledig webbased wat betekent dat u hem ofwel op uw eigen server kan installeren (zonder dat er een installatie moet plaatsvinden op de individuele computers van uw HR-medewerkers), ofwel in de cloud kan laten draaien. In dit laatste geval kan u de applicatie van waar ook ter wereld consulteren en bedienen.

Emmanuel Van Haelst: “De software is ontwikkeld in HTML5 zodat u hem ook op uw tablet of smartphone kan consulteren en dankzij de mobile optie kunnen uw medewerkers die op de baan zijn op een eenvoudige manier hun eigen gegevens, en indien nodig die van hun medewerkers of team, vanop hun smartphone beheren.”

Compatibel met alle erkende sociaal secretariaten

De gegevens die worden verzameld met het systeem kunnen gebundeld worden, geanalyseerd en geëxporteerd naar Excel, Word,…

Emmanuel Van Haelst: “Vanuit de tijdsregistratie kan ook automatisch de verloning berekend worden. We werken hiervoor samen met alle erkende sociale secretariaten in ons land.”

Kom snel meer te weten!

Bezoek de website!