Snel, efficiënt en kwalitatief juridisch advies met we.ask2.legal van Blienberg Advocaten

Via de website we.ask2.legal van Blienberg Advocaten verkrijgt u als ondernemer of als particulier snel en efficiënt advies voor uw concrete juridische vragen of problemen, zonder dat u de tijd moet nemen om een afspraak met het advocatenkantoor te maken (én aan een economisch tarief). Zo snel mogelijk en ten laatste binnen de acht uur na het intikken van uw vraag mag u op een reactie van het advocatenkantoor rekenen. 

Magda Lauwers: “Met dit online platform willen we tegemoet komen aan de noden van ondernemers en particulieren die (regelmatig) te maken krijgen met(eenvoudige) juridische vragen of problemen en vaak de tijd niet hebben om hiervoor een advocaat te raadplegen. Het consulteren van een advocaat zoals we dit vandaag de dag kennen, is tijdrovend en naast de erelonen worden ook administratieve en dossierkosten aangerekend. Dit weerhoudt mensen er vaak van om preventief juridisch advies in te winnen.”

Met ask2legal beantwoordt het advocatenkantoor Blienberg aan de nood van ondernemers die geen eigen juridische dienst hebben. Ze kunnen rekenen op de gespecialiseerde ervaring van de advocaten van Blienberg.

Magda Lauwers: “Ask2legal is het gepaste instrument voor concrete vragen en/of ad hoc problemen die om een snel, concreet en pragmatisch juridisch antwoord vragen. U wordt met het platform juridisch ondersteund aan een transparante prijssetting.”

Dienstverlening tussen 7 en 22 uur

Staat u op het punt een compromis of een contract te ondertekenen en wil u dit graag laten nalezen door een jurist? Hebt u een brief ontvangen van de BTW-administratie of van de RSZ? Hebt u een discussie met een klant of een leverancier? Wordt u een krediet aangeboden waarop u wil ingaan? Hebt u een vraag rond arbeidsrecht of een probleem met een arbeider of bediende in uw bedrijf? Wil u iemand aanwerven? Zit u in een echtscheidingsprocedure verwikkeld en doet zich plots een probleem voor? Via we.ask2.legal kan u uw vraag of probleem intikken, samen met uw (bedrijfs)gegevens. Onmiddellijk na het versturen van uw vraag krijgt u een online bevestiging dat het advocatenkantoor uw bericht goed ontvangen heeft.

Efficiënt, transparant en toegankelijk

Magda Lauwers: “We engageren ons vervolgens om u zo snel als mogelijk te contacteren en ten laatste acht uur na de oproep. Deze eerste reactie heeft als doel u te informeren over enerzijds de tijd die we nodig hebben om op uw vraag te antwoorden en wat de kostprijs is. Indien we bijkomende informatie nodig hebben om een goed advies te kunnen verlenen, vragen we die ook meteen op.”

De vergoeding voor het advies bedraagt 50, 100 of maximaal 150 euro, exclusief BTW, al naargelang het advies eenvoudig is dan wel er meer tijd nodig is om een antwoord te verstrekken. Vanaf het moment dat u de opdracht bevestigt en de betaling is gebeurd (elektronische betaalmethode), gaan de advocaten van Blienberg aan de slag om u binnen uw tijdsbestek het advies te bezorgen. Blienberg advocaten staan ter uwer beschikking tussen 7 en 22 uur.

Interessante contractformule

Heeft u regelmatig juridisch advies nodig, dan kan u opteren voor de interessante contractformule, waarbij u een provisie stort van 500 euro. U hoeft dan niet op voorhand te betalen en u betaalt voor het juridisch advies dan respectievelijk maar 40, 80 of 120 euro. Voor uw eenvoudige vragen kan u bijgevolg op een zeer snel antwoord rekenen. Heeft u voor een bepaald dossier meer diepgaande juridische bijstand nodig of dient u zich te verdedigen in de rechtbank, dan werkt het team van advocaten voor u aan een voordeliger tarief.

Efficiënt, transparant en toegankelijk

De lancering van het ask2legal-platform past volledig in de visie van advocate Magda Lauwers op de advocatuur. Zij wil bij juridische problemen en vragen uw eerste partner zijn en niet uw laatste.

Magda Lauwers: “Nog teveel mensen contacteren een advocaat pas wanneer het niet anders meer kan. Met een telefoontje of een kort advies per e-mail kunnen vaak al veel vragen opgelost worden en veel problemen achteraf vermeden worden, zonder dat we daar een ingewikkeld dossier van moeten maken.”

De missie van Blienberg Advocaten bestaat er dan ook in om dicht bij de cliënten te staan en op een efficiënte en transparante manier te adviseren.

Magda Lauwers: “Een cliënt goed en degelijk adviseren kan ook op een minder formele manier. Onze cliënten mogen niet het gevoel krijgen dat we bij een eenvoudige vraag het hele dossier naar ons willen toetrekken.”

Kom snel meer te weten!

Bezoek de website!