OMDAT NETWERKEN LOONT

Netwerken is vanuit een open geest mensen ontmoeten,want zij kennen ook mensen en misschien kunnen ze u ooit in contact brengen met diegene die u nodig heeft. Antwerp Netwerkmeetings biedt u een vernieuwend concept met een actieve meerwaarde. Eén vrijdagochtend per maand uw werkdag beginnen op een prachtige locatie met een ‘walking breakfast’ tijdens een inspirerend gesprek met andere ondernemers? Doen!

Antwerp Netwerkmeetings biedt een forum waar je interessante mensen ontmoet, ideeën kan aftoetsen of uitwisselen, advies kan inwinnen en geven, vragen kan stellen en antwoorden kan vinden. Netwerken doe je niet met de intentie om klanten te zoeken of een verkoop te realiseren, wel om mensen te ontmoeten die jou kunnen “helpen” in de breedste zin van het woord, zelf of door je in contact te brengen met anderen

Enkel voor “open minds”

Antwerp Netwerkmeetings staat open voor alle ondernemende zakenlui, van starter tot goeroe. “Open” is letterlijk te nemen, want er dient geen lidgeld betaald te worden. Men komt en gaat in alle vrijheid tussen 8u30 en 10u30, zonder enige verplichting. Betalen kan per beurt (15 euro) of via een 10 beurtenkaart (120 euro). Die 10 beurtenkaart geeft naast een financieel voordeel, nog tal van andere voordelen zoals kortingen en extra opportuniteiten.

Netwerken is de boodschap

Nieuwe formule

De formule is even eenvoudig als doeltreffend: puur netwerken! Iedereen komt om te netwerken en staat open om nieuwe mensen te leren kennen. Dit stimuleren we door iedereen een duidelijk leesbare badge te geven, een deelnemerslijst te bieden die naast de naam van bedrijf en persoon ook de activiteit van het bedrijf vermeldt en door op voorhand reeds netwerkvragen op te vragen. Daarenboven bieden de organisatoren een actieve meerwaarde door nieuwe mensen te introduceren, netwerkers met elkaar in contact te brengen en concrete netwerkvragen van deelnemers met de groep te delen. Er heerst steeds een aangename, informele sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt.

Inschrijven kan via de website

Tot 24u voor aanvang van een netwerkmeeting

Bezoek de website!