20 JAAR BUSINESS OP EEN CONSTANT NIVEAU

In juni 1996 werd A12 Business Club opgericht met een stichtingsvergadering waarbij de peter van de club (Graaf Paul Buysse) een bezielende toespraak en een bemoedigend advies uitsprak. De club werd opgericht om zoveel mogelijk kmo-bedrijfsleiders samen te brengen tijdens maandelijkse ontbijtvergaderingenom te netwerken, contacten te leggen en inspiratie en kennis op te doen dankzij de boodschap die interessante gastsprekers aan te bieden hebben.

Dit jaar viert de club haar 20-jarig bestaan en dat zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor het najaar wordt een feestelijk programma voorbereid dat alle leden zal betrekken in een uitgebreide viering.

Wat A12 Business Club voor u kan doen

Elke bedrijfsleider kan lid worden van de A12 Business Club. Het lidmaatschap kan elk ogenblik intreden en kost 340 euro voor twaalf opeenvolgende

maanden. Hiervoor krijgt men 10 ontbijtvergaderingen aangeboden met telkens een inspirerende gastspreker of een bedrijfsbezoek. Alleen in juli en augustus wordt er niets georganiseerd. In het lidgeld zitten alle kosten van administratie en maaltijden inbegrepen.

De ontbijtvergaderingen beginnen ’s morgens om 8 uur met het onthaal, om 8.30 uur met een ontbijt en om 9 uur wordt het woord aan de gastspreker gegeven. Om 9.50 uur krijgt iedereen de kans om vragen te stellen aan de gastspreker en om 10 uur wordt het officieel gedeelte stipt gestopt. Het staat iedereen vrij om nadien nog te praten met de gastspreker of met de andere aanwezigen.

Ook niet-leden zijn welkom. Wie wil komen kennismaken betaalt 50 euro voor deelname in de kosten van de administratie en de maaltijd. Leden die een gast meebrengen betalen slechts 25 euro voor deze gast.

Netwerken is de boodschap 

Het is de missie van de A12 Business Club om bedrijven met elkaar te laten communiceren en de problemen te bespreken (en vooral de oplossingen die zij aan deze problemen gegeven hebben) die voor haast iedereen dezelfde zijn.

Netwerken is de boodschap

0
Satisfied Visitors
0
Cups of Steaming Coffee
0
Minutes of Gathering

Altijd prominente gastsprekers

Annemie Turtelboom
Annemie Turtelboom
Baron Paul Buysse
Baron Paul Buysse
Gouverneur Cathy Berx
Gouverneur Cathy Berx
Ivan De Witte
Ivan De Witte
Karel Van Eetvelt
Karel Van Eetvelt
Bart De Wever
Bart De Wever

Netwerken is de boodschap!

Bezoek de website!